Bank Hotel

Bank Hotel

Restaurang Bank Hotel, Stockholm

Arsenalsgatan 6

Stockholm

Internationell restaurang i den gamla bankhallen.

Cocktailbar
Internationellt
Dejt
Trendigt
Lyxigt
Business

Bonnie’s ligger i den gamla bankhallen i Bank Hotel, under ett imponerande glastak med sex meters takhöjd med plats för 94 gäster. Den internationella menyn är inspirerad av den europeiska kusten med noga utvalda och säsongsbaserade råvaror. Här serveras både frukost, lunch och middag sju dagar i veckan samt brunch på helgen.

Bank Hotel har en meny med internationella smaker

Erbjudande


  • Ostron, tartar, grillade fisk & kötträtter.
  • Vin och cocktails.

Bilder från Bank Hotel på Arsenalsgatan 6 i Stockholm

Bilder


Bank Hotel
Bank Hotel
Bank Hotel

Öppettider för Bank Hotel i Stockholm

Öppettider

Mån-Tor
06:30 - 00:00
Fredag
06:30 - 01:00
Lördag
07:00 - 01:00
Söndag
07:00 - 00:00

Kontaktuppgifter till Bank Hotel i Stockholm

Kontakt


Arsenalsgatan 6, Stockholm

www.bankhotel.se

0859858000

Adressen till Bank Hotel i Stockholm är Arsenalsgatan 6

Karta


Drick gott på Bank Hotel i Stockholm

Vill du har bra cocktails är Bank Hotel den perfekta restaurangen för dig. Drinkarna är smakfulla och personalen på Bank Hotel är hjälpsamma när det gäller att välja rätt drink utifrån din smak.

Boka bord på Bank Hotel för en dejt på en trendig och lyxig restaurang i Stockholm

Atmosfären på Bank Hotel är avslappnad och lugn, vilket gör det perfekt för en romantisk middag eller en avslappnad kväll med vänner. Om du vill bjuda någon du tycker om på en dejt är Bank Hotel ett perfekt val av restaurang.

De senaste internationella trenderna på Bank Hotel

Bank Hotel är en trendig restaurang som är bjuder på de senaste inom mat och dryck från det internationella köket. Maten på Bank Hotel är nyskapande och innovativ, och personalen är välutbildade och kunniga om maten och dryckerna som serveras. De flesta trendiga restaurangerna i Stockholm har en modern och stilren inredning, med fokus på detaljer och estetik något som även passar för Bank Hotel på .

Upplev en lyxig kväll på Bank Hotel i Stockholm

Bank Hotel är en lyxig och glamourös restaurang i Stockholm dit du ska gå om du strävar efter en elegant och lyxig atmosfär. Menyn på Bank Hotel håller mycket hög klass och innehåller exklusiva rätter med fina råvaror.

Boka affärslunch på Bank Hotel

Bank Hotel på Arsenalsgatan 6 i Stockholm är en oas för den som söker en restaurang för en harmonisk affärslunch. Bank Hotel är en plats där du kan njuta av en läcker måltid i en trivsam miljö medan du samtalar med dina affärspartners.

{quick_links}
{redirects}