Bank Hotel

Bank Hotel

Restaurang Bank Hotel, Stockholm

Arsenalsgatan 6

Stockholm

Internationell restaurang i den gamla bankhallen.

Cocktailbar
Dejt
Trendigt
Lyxigt
Business

Bonnie’s ligger i den gamla bankhallen i Bank Hotel, under ett imponerande glastak med sex meters takhöjd med plats för 94 gäster. Den internationella menyn är inspirerad av den europeiska kusten med noga utvalda och säsongsbaserade råvaror. Här serveras både frukost, lunch och middag sju dagar i veckan samt brunch på helgen.

Öppettider för Bank Hotel

Mån-Tor
06:30 - 00:00
Fredag
06:30 - 01:00
Lördag
07:00 - 01:00
Söndag
07:00 - 00:00

{images}

Bank Hotel
Bank Hotel
Bank Hotel
Bank Hotel
  • Ostron, tartar, grillade fisk & kötträtter.
  • Vin och cocktails.

Kontaktuppgifter till Bank Hotel

Arsenalsgatan 6, Stockholm

www.bankhotel.se

0859858000

Bank Hotel - En cocktailbar i Stockholm

Vill du har bra cocktails är Bank Hotel den perfekta restaurangen för dig. Drinkarna är smakfulla och personalen på Bank Hotel är hjälpsamma när det gäller att välja rätt drink utifrån din smak.

Bank Hotel - Dejt

Atmosfären på Bank Hotel är avslappnad och lugn, vilket gör det perfekt för en romantisk middag eller en avslappnad kväll med vänner. Om du vill bjuda någon du tycker om på en dejt är Bank Hotel ett perfekt val av restaurang.

Bank Hotel - Trendigt

Bank Hotel är en trendig restaurang som är bjuder på de senaste inom mat och dryck. Maten på Bank Hotel är nyskapande och innovativ, och personalen är välutbildade och kunniga om maten och dryckerna som serveras.

Bank Hotel - Lyxigt

Bank Hotel är en lyxig och glamourös restaurang i Stockholm dit du ska gå om du strävar efter en elegant och lyxig atmosfär. Menyn på Bank Hotel håller mycket hög klass och innehåller exklusiva rätter med fina råvaror.

Bank Hotel - Business

Fix...

{quick_links}
{redirects}