Frantzén

Frantzén

Restaurang Frantzén, Stockholm

Klara Norra Kyrkogata 26

Stockholm

Sveriges enda restaurang med tre stjärnor i Guide Michelin.

Avsmakningsmeny
Dejt
Lyxigt

Stjärnkrögaren Björn Frantzén har både infriat de skyhöga förväntningarna och lyckats med det som ingen annan svensk restaurang tidigare gjort, att erhålla tre stjärnor i Guide Michelin. Och detta på rekordkort tid. Väl på plats är det en helhetsupplevelse för alla sinnen från första sekunden. Mottagandet, maten, servicen, inramningen, you name it. Frantzén tar fine dining till en ny nivå på ett kul och lustfyllt sätt och inte så stelt och traditionellt som det lätt kan bli när man är på den här nivån. Vänligen läs igenom bokningsvillkoren på www.restaurantfrantzen.com innan ni genomför er bokning.

Öppettider för Frantzén

Mån-Tis
Stängt
Ons-Fre
12:30 - 01:00
Lör-Sön
Stängt

{images}

Frantzén
Frantzén
Frantzén
Frantzén
  • Gastronomi i världsklass.
  • Vin.

Kontaktuppgifter till Frantzén

Klara Norra Kyrkogata 26, Stockholm

https://www.restaurantfrantzen.com/

08208580

reservation@restaurantfrantzen.com

Frantzén erbjuder avsmakningsmeny i Stockholm

Vanligtvis består avsmakningsmeny på Frantzén av en serie små rätter som är utformade för att ge dig en möjlighet att prova ett brett utbud av maträtter på en gång. Avsmakningsmeny på Frantzén visar upp det kulinariska kunnande och kreativitet som Frantzén besitter.

Frantzén - Dejt

Atmosfären på Frantzén är avslappnad och lugn, vilket gör det perfekt för en romantisk middag eller en avslappnad kväll med vänner. Om du vill bjuda någon du tycker om på en dejt är Frantzén ett perfekt val av restaurang.

Frantzén - Lyxigt

Frantzén är en lyxig och glamourös restaurang i Stockholm dit du ska gå om du strävar efter en elegant och lyxig atmosfär. Menyn på Frantzén håller mycket hög klass och innehåller exklusiva rätter med fina råvaror.

{quick_links}
{redirects}