Villa Dagmar

Villa Dagmar

Restaurang Villa Dagmar, Stockholm

Nybrogatan 25-27

Stockholm

Lyx i boutique-hotellet Villa Dagmar på Nybrogatan.

Uteservering
Cocktailbar
DJ
Barnstol
Vinbar
Livemusik
Internationellt
Helkväll
Trendigt
Lyxigt
Business

Restaurangen hos Villa Dagmar har tagit hjälp av Daniel Höglander och Niclas Jönsson, grundare till Aloë med två stjärnor i Guide Michelin. Restaurangkonceptet kallar de för Salon, vardagsrum på franska, med vad de själva beskriver som ett internationellt, inkluderande och spännande last supper-koncept.

Villa Dagmar har en meny med internationella smaker

Erbjudande


  • En à la carte samt en fem- och en sjurättersmeny som varieras efter krögarnas tycke och smak samt efter säsong.
  • Exklusiva viner och lyxiga cocktails.

Bilder från Villa Dagmar på Nybrogatan 25-27 i Stockholm

Bilder


Villa Dagmar
Villa Dagmar
Villa Dagmar

Öppettider för Villa Dagmar i Stockholm

Öppettider

Måndag
12:00 -

Kontaktuppgifter till Villa Dagmar i Stockholm

Kontakt


Nybrogatan 25-27, Stockholm

https://hotelvilladagmar.com/restaurang-stockholm/

0812213550

restaurant@hotelvilladagmar.com

Adressen till Villa Dagmar i Stockholm är Nybrogatan 25-27

Karta


Villa Dagmar erbjuder uteservering i Stockholm

Villa Dagmar har en härlig utesevering i Stockholm där du som gillar att äta och dricka gott utomhus kan njuta. När det är fint väder i Stockholm rekommenderar vi dig att besöka uteserveringen hos Villa Dagmar på Nybrogatan 25-27 för dryck och en bit mat från det internationella köket.

Drick gott på Villa Dagmar i Stockholm

Vill du har bra cocktails är Villa Dagmar den perfekta restaurangen för dig. Drinkarna är smakfulla och personalen på Villa Dagmar är hjälpsamma när det gäller att välja rätt drink utifrån din smak.

Villa Dagmar är en restaurang i Stockholm med DJ

Vill du äta på en restaurang som har DJ är Villa Dagmar rätt val för dig. En DJ på restaurangen skapar en mycket livlig och unik atmosfär, och det kan vara en rolig och annorlunda upplevelse att besöka Villa Dagmar och äta mat till musik som valts med omsorg.

Boka en trendig och lyxig helkväll hos Villa Dagmar i Stockholm

Villa Dagmar är en utmärkt restaurang för en helkväll med god mat, dryck och underhållning. Hos Villa Dagmar blir du även erbjuden en varierad meny med internationella maträtter, så du kan vara säker på att du hittar något som tilltalar alla smaker. Dryckesutbudet hos Villa Dagmar är också imponerande och personalen strävar alltid efter att skapa en trendig och lyxig kväll för alla gäster.

De senaste internationella trenderna på Villa Dagmar

Villa Dagmar är en trendig restaurang som är bjuder på de senaste inom mat och dryck från det internationella köket. Maten på Villa Dagmar är nyskapande och innovativ, och personalen är välutbildade och kunniga om maten och dryckerna som serveras. De flesta trendiga restaurangerna i Stockholm har en modern och stilren inredning, med fokus på detaljer och estetik något som även passar för Villa Dagmar på .

Upplev en lyxig kväll på Villa Dagmar i Stockholm

Villa Dagmar är en lyxig och glamourös restaurang i Stockholm dit du ska gå om du strävar efter en elegant och lyxig atmosfär. Menyn på Villa Dagmar håller mycket hög klass och innehåller exklusiva rätter med fina råvaror.

Boka affärslunch på Villa Dagmar

Villa Dagmar på Nybrogatan 25-27 i Stockholm är en oas för den som söker en restaurang för en harmonisk affärslunch. Villa Dagmar är en plats där du kan njuta av en läcker måltid i en trivsam miljö medan du samtalar med dina affärspartners.

{quick_links}
{redirects}