Boqueria

Boqueria

Restaurang Boqueria, Stockholm

Jakobsbergsgatan 17

Stockholm

En levande spansk mötesplats för lunch, brunch, middag och aw.

Uteservering
Cocktailbar
DJ
Livemusik
Nattklubb
Spanskt
AW
Fest
Stimmigt
Drinkar

Boqueria är den populära mötesplatsen för trevligt barhäng och goda tapas, pintxos och delikatesser från den spanska matkulturen. Restaurangen har ett öppet kök och i matsalen är det en härligt stimmig stämning precis som i en spansk Boqueria. Det här är en plats att umgås från lunch och brunch med pintxos, tapas, ångande grytor och soppor på torget. Senare på kvällen förvandlas Boqueria till en karneval av pintxos och cava, dilamm och sangria.

Boqueria har en meny med spanska smaker

Erbjudande


  • Tapas och pintxos.
  • Vin, öl & cocktails.

Bilder från Boqueria på Jakobsbergsgatan 17 i Stockholm

Bilder


Boqueria
Boqueria
Boqueria
Boqueria

Öppettider för Boqueria i Stockholm

Öppettider

Mån-Tis
11:30 - 14:00
17:00 - 00:00
Ons-Tor
11:30 - 14:00
17:00 - 01:00
Fredag
11:30 - 14:00
16:30 - 02:00
Lördag
12:00 - 16:00
16:30 - 02:00
Söndag
12:00 - 16:00
16:30 - 22:00

Kontaktuppgifter till Boqueria i Stockholm

Kontakt


Jakobsbergsgatan 17, Stockholm

www.boqueria.se

08307400

bokning@boqueria.se

Adressen till Boqueria i Stockholm är Jakobsbergsgatan 17

Karta


Boqueria erbjuder uteservering i Stockholm

Boqueria har en härlig utesevering i Stockholm där du som gillar att äta och dricka gott utomhus kan njuta. När det är fint väder i Stockholm rekommenderar vi dig att besöka uteserveringen hos Boqueria på Jakobsbergsgatan 17 för dryck och en bit mat från det spanska köket.

Drick gott på Boqueria i Stockholm

Vill du har bra cocktails är Boqueria den perfekta restaurangen för dig. Drinkarna är smakfulla och personalen på Boqueria är hjälpsamma när det gäller att välja rätt drink utifrån din smak.

Boqueria är en restaurang i Stockholm med DJ

Vill du äta på en restaurang som har DJ är Boqueria rätt val för dig. En DJ på restaurangen skapar en mycket livlig och unik atmosfär, och det kan vara en rolig och annorlunda upplevelse att besöka Boqueria och äta mat till musik som valts med omsorg.

Afterwork hos Boqueria

Boqueria i Stockholm är ett utmärkt val för en afterwork. Vill du ha en mysig atmosfär att umgås med dina kollegor efter en lång dag på jobbet kan vi verkligen rekommendera en afterwork hos Boqueria.

Upplev en festlig kväll på Boqueria

Vill du gå på en festlig restaurang med puls är Boqueria ett bra alternativ. Se till att boka ett bord på Boqueria och ta med dig dina vänner till Jakobsbergsgatan 17 i Stockholm för en underhållande utekväll i en livlig och energisk atmosfär.

Svalkande drycker på Boqueria

Vill du har bra drinkar och cocktails är en Boqueria ett utmärkt val. Drinkarna är oftast av hög kvalitet och smakfulla, och personalen är vänliga och hjälpsamma när det gäller att välja rätt cocktail för en viss smak eller tillfälle.

{quick_links}
{redirects}