The Winery Hotel

The Winery Hotel

Restaurang The Winery Hotel, Stockholm

Rosenborgsgatan 20, Solna

Stockholm

Världens första vinhotell.

Sydeuropeiskt
Italienskt
Trendigt
Klassiskt
Business
Drop-in

På The Winery Hotel finns två restauranger, en vinbar och en takbar öppen på sommaren högst upp på hotellets takterass. I Winery Kitchen serveras lunch och middag, fokus ligger på smakerna i vinet och maten skapas därefter. Terreno Deli är en italiensk trattoria med en meny inspirerad av det goda, toskanska köket. I lobbyn ligger vinbaren Winemaker's Bar varifrån vinprovningar och guidade turer startar och på taket är Winery Rooftop Terrace belägen med en vacker utsikt över hustaken.

The Winery Hotel har en meny med sydeuropeiska och italienska smaker

Erbjudande


  • Svenskt & italienskt.
  • I hotellets lobby finns ett fullt utrustat vineri.

Bilder från The Winery Hotel på Rosenborgsgatan 20, Solna i Stockholm

Bilder


The Winery Hotel
The Winery Hotel

Öppettider för The Winery Hotel i Stockholm

Öppettider

Mån-Lör
06:30 - 22:00
Söndag
07:30 - 11:00

Kontaktuppgifter till The Winery Hotel i Stockholm

Kontakt


Rosenborgsgatan 20, Solna, Stockholm

https://www.thewineryhotel.se/

08146095

terrenokitchen@thewineryhotel.se

Adressen till The Winery Hotel i Stockholm är Rosenborgsgatan 20, Solna

Karta


De senaste sydeuropeiska och italienska trenderna på The Winery Hotel

The Winery Hotel är en trendig restaurang som är bjuder på de senaste inom mat och dryck från det sydeuropeiska och italienska köket. Maten på The Winery Hotel är nyskapande och innovativ, och personalen är välutbildade och kunniga om maten och dryckerna som serveras. De flesta trendiga restaurangerna i Stockholm har en modern och stilren inredning, med fokus på detaljer och estetik något som även passar för The Winery Hotel på .

The Winery Hotel är en klassisk restaurang i Stockholm

En av de mest klassiska restaurangerna i Stockholm är The Winery Hotel. Här erbjuds hög kvalitet, goda råvarorna och en passion för det sydeuropeiska och italienska köket. Boka bord på The Winery Hotel om du vill uppleva en trendig och klassisk restaurang i en klassisk miljö.

Boka affärslunch på The Winery Hotel

The Winery Hotel på Rosenborgsgatan 20, Solna i Stockholm är en oas för den som söker en restaurang för en harmonisk affärslunch. The Winery Hotel är en plats där du kan njuta av en läcker måltid i en trivsam miljö medan du samtalar med dina affärspartners.

Droppa förbi The Winery Hotel utan bokning

Om du inte bokat bord på The Winery Hotel så kan du alltid titta förbi då de även har drop-in. Är i Stockholm och letar efter en trendig och klassisk restaurang för ett drop-in besök så är The Winery Hotel ett bra val.

{quick_links}
{redirects}