TAK

TAK

Restaurang TAK, Stockholm

Brunkebergstorg 4

Stockholm

Två våningar fyllda med nordisk-japanska influenser och en stor takterass.

Uteservering
Avsmakningsmeny
Separée
Nordiskt
Japanskt
Dejt
Trendigt
Lyxigt

Modern gastronomi med nordiska huvudråvaror och japanska tekniker och smaker. Hos TAK serveras lekfulla kreationer som är lätta att tycka om, skapade av råvaror som är omsorgsfullt utvalda efter säsong. Här är varje detalj ett genuint hantverk, från rätterna till sakeglasen som är speciellt framtagna för TAK och med Frida Ronge som kreativ ledare.

TAK har en meny med nordiska och japanska smaker

Erbjudande


  • Nordiska råvaror, smaksatta med en touch av Japan och med ett tydligt hållbarhetsfokus.
  • Vin, sake, öl, cocktails.

Bilder från TAK på Brunkebergstorg 4 i Stockholm

Bilder


TAK
TAK
TAK
TAK

Öppettider för TAK i Stockholm

Öppettider

Mån-Tor
11:30 - 14:00
17:00 - 23:00
Fredag
11:30 - 14:00
17:00 - 00:00
Lördag
12:00 - 16:00
17:00 - 00:00
Söndag
Stängt

Kontaktuppgifter till TAK i Stockholm

Kontakt


Brunkebergstorg 4, Stockholm

tak.se

0858722080

info@tak.se

Adressen till TAK i Stockholm är Brunkebergstorg 4

Karta


TAK erbjuder uteservering i Stockholm

TAK har en härlig utesevering i Stockholm där du som gillar att äta och dricka gott utomhus kan njuta. När det är fint väder i Stockholm rekommenderar vi dig att besöka uteserveringen hos TAK på Brunkebergstorg 4 för dryck och en bit mat från det nordiska och japanska köket.

TAK erbjuder avsmakningsmeny i Stockholm

Vanligtvis består avsmakningsmeny på TAK av en serie små rätter som är utformade för att ge dig en möjlighet att prova ett brett utbud av nordiska och japanska maträtter på en gång. Avsmakningsmeny på TAK visar upp det kulinariska kunnande och kreativitet som TAK besitter.

TAK erbjuder chambre separée i Stockholm

TAK är ett utmärkt val om du söker en restaurang i Stockholm med en privat och avskild atmosfär. TAK erbjuder chambre séparée, det vill säga avskilda rum, där du och dina gäster kan njuta av en mer privat och exklusiv upplevelse. Rummen hos TAK är noga utformade för att skapa en avslappnad miljö, och TAK erbjuder en trendig och lyxig atmosfär för goda middagar med vänner, familj eller affärskollegor. Mat och dryck är inspirerad av nordiska och japanska smaker, så du kan vara säker på att både smak- och mättnadslängtan kommer att stillas.

Boka bord på TAK för en dejt på en trendig och lyxig restaurang i Stockholm

Atmosfären på TAK är avslappnad och lugn, vilket gör det perfekt för en romantisk middag eller en avslappnad kväll med vänner. Om du vill bjuda någon du tycker om på en dejt är TAK ett perfekt val av restaurang.

De senaste nordiska och japanska trenderna på TAK

TAK är en trendig restaurang som är bjuder på de senaste inom mat och dryck från det nordiska och japanska köket. Maten på TAK är nyskapande och innovativ, och personalen är välutbildade och kunniga om maten och dryckerna som serveras. De flesta trendiga restaurangerna i Stockholm har en modern och stilren inredning, med fokus på detaljer och estetik något som även passar för TAK på .

Upplev en lyxig kväll på TAK i Stockholm

TAK är en lyxig och glamourös restaurang i Stockholm dit du ska gå om du strävar efter en elegant och lyxig atmosfär. Menyn på TAK håller mycket hög klass och innehåller exklusiva rätter med fina råvaror.

{quick_links}
{redirects}