TAK

TAK

Restaurang TAK, Stockholm

Brunkebergstorg 4

Stockholm

Två våningar fyllda med nordisk-japanska influenser och en stor takterass.

Uteservering
Avsmakningsmeny
Dejt
Trendigt
Lyxigt

Modern gastronomi med nordiska huvudråvaror och japanska tekniker och smaker. Hos TAK serveras lekfulla kreationer som är lätta att tycka om, skapade av råvaror som är omsorgsfullt utvalda efter säsong. Här är varje detalj ett genuint hantverk, från rätterna till sakeglasen som är speciellt framtagna för TAK och med Frida Ronge som kreativ ledare.

Öppettider för TAK

Mån-Fre
11:30 - 17:00
17:00 - 00:00
Lördag
12:00 - 15:00
17:00 - 00:00
Söndag
Stängt

{images}

TAK
TAK
TAK
TAK
TAK
  • Nordiska råvaror, smaksatta med en touch av Japan och med ett tydligt hållbarhetsfokus.
  • Vin, sake, öl, cocktails.

Kontaktuppgifter till TAK

Brunkebergstorg 4, Stockholm

tak.se

0858722080

info@tak.se

TAK erbjuder uteservering i Stockholm

TAK har en härlig utesevering i Stockholm där du som gillar att äta och dricka gott utomhus kan njuta.

TAK erbjuder avsmakningsmeny i Stockholm

Vanligtvis består avsmakningsmeny på TAK av en serie små rätter som är utformade för att ge dig en möjlighet att prova ett brett utbud av maträtter på en gång. Avsmakningsmeny på TAK visar upp det kulinariska kunnande och kreativitet som TAK besitter.

TAK - Dejt

Atmosfären på TAK är avslappnad och lugn, vilket gör det perfekt för en romantisk middag eller en avslappnad kväll med vänner. Om du vill bjuda någon du tycker om på en dejt är TAK ett perfekt val av restaurang.

TAK - Trendigt

TAK är en trendig restaurang som är bjuder på de senaste inom mat och dryck. Maten på TAK är nyskapande och innovativ, och personalen är välutbildade och kunniga om maten och dryckerna som serveras.

TAK - Lyxigt

TAK är en lyxig och glamourös restaurang i Stockholm dit du ska gå om du strävar efter en elegant och lyxig atmosfär. Menyn på TAK håller mycket hög klass och innehåller exklusiva rätter med fina råvaror.

{quick_links}
{redirects}