Bardot

Bardot

Restaurang Bardot, Göteborg

Kungsportsavenyen 11

Göteborg

Restaurang, cocktailbar och nattklubb på Avenyn.

Cocktailbar
DJ
Nattklubb
AW
Drinkar
Lyxigt
Barhäng

Bardot Social Club i Göteborg är en del av Stureplansgruppen och destinationen för dig som är ute efter cocktails, glatt häng och festlig stämning.

Bardot har en meny med smaker

Erbjudande


  • Lyxiga snacks som passar innan klubben.
  • Cocktails och champagne.
  • 25-årsgräns

Bilder från Bardot på Kungsportsavenyen 11 i Göteborg

Bilder


Bardot
Bardot
Bardot
Bardot

Öppettider för Bardot i Göteborg

Öppettider

Fredag
16:00 - 02:00
Lördag
20:00 - 02:00

Kontaktuppgifter till Bardot i Göteborg

Kontakt


Kungsportsavenyen 11, Göteborg

www.bardotgbg.se

info@bardotgbg.se

Adressen till Bardot i Göteborg är Kungsportsavenyen 11

Karta


Drick gott på Bardot i Göteborg

Vill du har bra cocktails är Bardot den perfekta restaurangen för dig. Drinkarna är smakfulla och personalen på Bardot är hjälpsamma när det gäller att välja rätt drink utifrån din smak.

Bardot är en restaurang i Göteborg med DJ

Vill du äta på en restaurang som har DJ är Bardot rätt val för dig. En DJ på restaurangen skapar en mycket livlig och unik atmosfär, och det kan vara en rolig och annorlunda upplevelse att besöka Bardot och äta mat till musik som valts med omsorg.

Afterwork hos Bardot

Bardot i Göteborg är ett utmärkt val för en afterwork. Vill du ha en lyxig atmosfär att umgås med dina kollegor efter en lång dag på jobbet kan vi verkligen rekommendera en afterwork hos Bardot.

Svalkande drycker på Bardot

Vill du har bra drinkar och cocktails är en Bardot ett utmärkt val. Drinkarna är oftast av hög kvalitet och smakfulla, och personalen är vänliga och hjälpsamma när det gäller att välja rätt cocktail för en viss smak eller tillfälle.

Upplev en lyxig kväll på Bardot i Göteborg

Bardot är en lyxig och glamourös restaurang i Göteborg dit du ska gå om du strävar efter en elegant och lyxig atmosfär. Menyn på Bardot håller mycket hög klass och innehåller exklusiva rätter med fina råvaror.

Häng i baren på Bardot i Göteborg

Stämningen i baren på Bardot är avslappnad och gästvänlig vilket gör det till en perfekt plats att umgås med vänner och njuta av en god drink. Överlag är Bardot på Kungsportsavenyen 11 en bra val för alla som söker en lyxig barupplevelse.

{quick_links}
{redirects}