Berns Asiatiska

Berns Asiatiska

Restaurang Berns Asiatiska, Stockholm

Berzelii Park

Stockholm

Smaker från Asiens alla hörn under kristallkronorna.

Uteservering
Cocktailbar
DJ
Asiatiskt
Helkväll
AW
Fest
Stimmigt
Drinkar
Business

Berns är utan tvekan ett etablissemang med ett stycke historia där både en och annan kulturgigant frotterat sig i Stockholmsnatten. Här är det lika högt i tak som utsökt, med asiatiska smaker i alla storlekar och former.

Berns Asiatiska har en meny med asiatiska smaker

Erbjudande


  • En spännande meny med smaker från Japan, Korea och Vietnam.
  • Välkomponerade drinkar och en noga utvald vinlista.

Bilder från Berns Asiatiska på Berzelii Park i Stockholm

Bilder


Berns Asiatiska
Berns Asiatiska
Berns Asiatiska

Öppettider för Berns Asiatiska i Stockholm

Öppettider

Mån-Tis
07:00 - 00:00
Ons-Lör
07:00 - 01:00
Söndag
07:00 - 00:00

Kontaktuppgifter till Berns Asiatiska i Stockholm

Kontakt


Berzelii Park, Stockholm

www.berns.se

0856632767

info@bernsasiatiska.se

Adressen till Berns Asiatiska i Stockholm är Berzelii Park

Karta


Berns Asiatiska erbjuder uteservering i Stockholm

Berns Asiatiska har en härlig utesevering i Stockholm där du som gillar att äta och dricka gott utomhus kan njuta. När det är fint väder i Stockholm rekommenderar vi dig att besöka uteserveringen hos Berns Asiatiska på Berzelii Park för dryck och en bit mat från det asiatiska köket.

Drick gott på Berns Asiatiska i Stockholm

Vill du har bra cocktails är Berns Asiatiska den perfekta restaurangen för dig. Drinkarna är smakfulla och personalen på Berns Asiatiska är hjälpsamma när det gäller att välja rätt drink utifrån din smak.

Berns Asiatiska är en restaurang i Stockholm med DJ

Vill du äta på en restaurang som har DJ är Berns Asiatiska rätt val för dig. En DJ på restaurangen skapar en mycket livlig och unik atmosfär, och det kan vara en rolig och annorlunda upplevelse att besöka Berns Asiatiska och äta mat till musik som valts med omsorg.

Boka en mysig helkväll hos Berns Asiatiska i Stockholm

Berns Asiatiska är en utmärkt restaurang för en helkväll med god mat, dryck och underhållning. Hos Berns Asiatiska blir du även erbjuden en varierad meny med asiatiska maträtter, så du kan vara säker på att du hittar något som tilltalar alla smaker. Dryckesutbudet hos Berns Asiatiska är också imponerande och personalen strävar alltid efter att skapa en mysig kväll för alla gäster.

Afterwork hos Berns Asiatiska

Berns Asiatiska i Stockholm är ett utmärkt val för en afterwork. Vill du ha en mysig atmosfär att umgås med dina kollegor efter en lång dag på jobbet kan vi verkligen rekommendera en afterwork hos Berns Asiatiska.

Upplev en festlig kväll på Berns Asiatiska

Vill du gå på en festlig restaurang med puls är Berns Asiatiska ett bra alternativ. Se till att boka ett bord på Berns Asiatiska och ta med dig dina vänner till Berzelii Park i Stockholm för en underhållande utekväll i en livlig och energisk atmosfär.

Svalkande drycker på Berns Asiatiska

Vill du har bra drinkar och cocktails är en Berns Asiatiska ett utmärkt val. Drinkarna är oftast av hög kvalitet och smakfulla, och personalen är vänliga och hjälpsamma när det gäller att välja rätt cocktail för en viss smak eller tillfälle.

Boka affärslunch på Berns Asiatiska

Berns Asiatiska på Berzelii Park i Stockholm är en oas för den som söker en restaurang för en harmonisk affärslunch. Berns Asiatiska är en plats där du kan njuta av en läcker måltid i en trivsam miljö medan du samtalar med dina affärspartners.

{quick_links}
{redirects}