Farang

Farang

Restaurang Farang, Stockholm

Tulegatan 7

Stockholm

Asiatisk sharefood och nyskapande drinkar i en stor industrilokal.

Uteservering
Cocktailbar
Hundvänligt
Livligt
Barnstol
Vinbar
Avsmakningsmeny
Separée
Rullstolsanpassat
Thailändskt
Asiatiskt
Vietnamesiskt
Trendigt
Drinkar
Barhäng
Business

Lyxiga smakfusioner och fräscha cocktails i en pampig industrimiljö. Farang bjuder på en upptäcksresa till de sydostasiatiska matkulturerna i Thailand, Vietnam, Malaysia och Indonesien. Rätterna på menyn är share food och är till för att delas på kring bordet – ett socialt sätt att äta. Farang lämpar sig för såväl affärsluncher som middagar och after work eller mingel i baren.

Farang har en meny med thailändska, asiatiska och vietnamesiska smaker

Erbjudande


  • Share food, delade rätter. Många olika avsmakningsmenyer, även vegansk.
  • Cocktails, öl och vin.

Bilder från Farang på Tulegatan 7 i Stockholm

Bilder


Farang
Farang
Farang

Öppettider för Farang i Stockholm

Öppettider

Mån-Fre
17:00 -
Lördag
16:00 -
Söndag
Stängt

Kontaktuppgifter till Farang i Stockholm

Kontakt


Tulegatan 7, Stockholm

https://farang.se/

086737400

info@farang.se

Adressen till Farang i Stockholm är Tulegatan 7

Karta


Farang erbjuder uteservering i Stockholm

Farang har en härlig utesevering i Stockholm där du som gillar att äta och dricka gott utomhus kan njuta. När det är fint väder i Stockholm rekommenderar vi dig att besöka uteserveringen hos Farang på Tulegatan 7 för dryck och en bit mat från det thailändska, asiatiska och vietnamesiska köket.

Drick gott på Farang i Stockholm

Vill du har bra cocktails är Farang den perfekta restaurangen för dig. Drinkarna är smakfulla och personalen på Farang är hjälpsamma när det gäller att välja rätt drink utifrån din smak.

Farang är hundvänliga

För dig som har en fyrbent vän är Farang ett givet val eftersom de är hundvänliga. Så ta med dig din hund till Farang på Tulegatan 7 om du vill gå på restaurang utan att behöva lämna din bästa vän hemma.

Farang erbjuder avsmakningsmeny i Stockholm

Vanligtvis består avsmakningsmeny på Farang av en serie små rätter som är utformade för att ge dig en möjlighet att prova ett brett utbud av thailändska, asiatiska och vietnamesiska maträtter på en gång. Avsmakningsmeny på Farang visar upp det kulinariska kunnande och kreativitet som Farang besitter.

Farang erbjuder chambre separée i Stockholm

Farang är ett utmärkt val om du söker en restaurang i Stockholm med en privat och avskild atmosfär. Farang erbjuder chambre séparée, det vill säga avskilda rum, där du och dina gäster kan njuta av en mer privat och exklusiv upplevelse. Rummen hos Farang är noga utformade för att skapa en avslappnad miljö, och Farang erbjuder en livlig och trendig atmosfär för goda middagar med vänner, familj eller affärskollegor. Mat och dryck är inspirerad av thailändska, asiatiska och vietnamesiska smaker, så du kan vara säker på att både smak- och mättnadslängtan kommer att stillas.

Farang - En rullstolsanpassad restaurang

Det är inget problem att besöka Farang i Stockholm för dig som är rullstolsbunden då lokalen är rullstolsanpassad enligt Farang.

De senaste thailändska, asiatiska och vietnamesiska trenderna på Farang

Farang är en trendig restaurang som är bjuder på de senaste inom mat och dryck från det thailändska, asiatiska och vietnamesiska köket. Maten på Farang är nyskapande och innovativ, och personalen är välutbildade och kunniga om maten och dryckerna som serveras. De flesta trendiga restaurangerna i Stockholm har en modern och stilren inredning, med fokus på detaljer och estetik något som även passar för Farang på .

Svalkande drycker på Farang

Vill du har bra drinkar och cocktails är en Farang ett utmärkt val. Drinkarna är oftast av hög kvalitet och smakfulla, och personalen är vänliga och hjälpsamma när det gäller att välja rätt cocktail för en viss smak eller tillfälle.

Häng i baren på Farang i Stockholm

Stämningen i baren på Farang är avslappnad och gästvänlig vilket gör det till en perfekt plats att umgås med vänner och njuta av en god drink. Överlag är Farang på Tulegatan 7 en bra val för alla som söker en livlig och trendig barupplevelse.

Boka affärslunch på Farang

Farang på Tulegatan 7 i Stockholm är en oas för den som söker en restaurang för en harmonisk affärslunch. Farang är en plats där du kan njuta av en läcker måltid i en trivsam miljö medan du samtalar med dina affärspartners.

{quick_links}
{redirects}