Fotografiska

Fotografiska

Restaurang Fotografiska, Stockholm

Stadsgårdshamnen 22

Stockholm

Avslappnad finkrog med filosofin hållbar njutning. Slående utsikt!

Avsmakningsmeny
Dejt
Avslappnat
Lyxigt

I den prisbelönta restaurangen tillagas all mat utifrån det godaste växtriket har att erbjuda, alltid efter aktuell säsong och med kött, fisk, fågel eller skaldjur ofta som smaksättning eller sällskap på tallriken. Här erbjuds en helhetsupplevelse i form av en femrättersmeny tillsammans med matchande dryck.

Öppettider för Fotografiska

Mån-Ons
Stängt
Tor-Lör
18:00 - 23:00
Söndag
Stängt

{images}

Fotografiska
Fotografiska
Fotografiska
Fotografiska
  • Ekologisk, grönt och säsongsbetonat.
  • Europeiska & svenska hantverksviner, egengjord kombucha, schaub och tonic. Co-labs med bland andra Nya Carnegiebryggeriet och Stockholms Bränneri
  • Entré till fotoutställningarna ingår vid middagsbokning

Kontaktuppgifter till Fotografiska

Stadsgårdshamnen 22, Stockholm

https://www.fotografiska.com/sto/upplev/mat-dryck/restaurangen/

0850900500

restaurang@fotografiska.se

Fotografiska erbjuder avsmakningsmeny i Stockholm

Vanligtvis består avsmakningsmeny på Fotografiska av en serie små rätter som är utformade för att ge dig en möjlighet att prova ett brett utbud av maträtter på en gång. Avsmakningsmeny på Fotografiska visar upp det kulinariska kunnande och kreativitet som Fotografiska besitter.

Fotografiska - Dejt

Atmosfären på Fotografiska är avslappnad och lugn, vilket gör det perfekt för en romantisk middag eller en avslappnad kväll med vänner. Om du vill bjuda någon du tycker om på en dejt är Fotografiska ett perfekt val av restaurang.

Fotografiska - Avslappnat

Fix...

Fotografiska - Lyxigt

Fotografiska är en lyxig och glamourös restaurang i Stockholm dit du ska gå om du strävar efter en elegant och lyxig atmosfär. Menyn på Fotografiska håller mycket hög klass och innehåller exklusiva rätter med fina råvaror.

{quick_links}
{redirects}