Häktet

Häktet

Restaurang Häktet, Stockholm

Hornsgatan 82

Stockholm

En södersuccé att både börja och sluta kvällen på.

Uteservering
Cocktailbar
Livligt
DJ
Sydeuropeiskt
Svenskt
Helkväll
Fest
Stimmigt
Barhäng

Häktet är en matsal och flera barer samlade under ett och samma tak. Här serveras mellanrätter med fransknordisk touch – och att dela rätterna över bordet uppmuntras. Maten, musiken, stämningen och drinkarna gör Häktet till en riktig söderfavorit där kvällarna tenderar att bli sena. Förutom middag finns även stans kortaste lunchmeny varje vardag, med en vegetarisk och en icke-vegetarisk rätt.

Häktet har en meny med sydeuropeiska och svenska smaker

Erbjudande


  • Skandinaviska och franska rätter i modern tappning.
  • Vin, öl, drinkar.

Bilder från Häktet på Hornsgatan 82 i Stockholm

Bilder


Häktet
Häktet
Häktet

Öppettider för Häktet i Stockholm

Öppettider

Mån-Tis
17:00 - 00:00
Ons-Tor
17:00 - 03:00
Fredag
11:00 - 03:00
Lördag
15:00 - 03:00

Kontaktuppgifter till Häktet i Stockholm

Kontakt


Hornsgatan 82, Stockholm

www.haktet.se

08845910

info@haktet.se

Adressen till Häktet i Stockholm är Hornsgatan 82

Karta


Häktet erbjuder uteservering i Stockholm

Häktet har en härlig utesevering i Stockholm där du som gillar att äta och dricka gott utomhus kan njuta. När det är fint väder i Stockholm rekommenderar vi dig att besöka uteserveringen hos Häktet på Hornsgatan 82 för dryck och en bit mat från det sydeuropeiska och svenska köket.

Drick gott på Häktet i Stockholm

Vill du har bra cocktails är Häktet den perfekta restaurangen för dig. Drinkarna är smakfulla och personalen på Häktet är hjälpsamma när det gäller att välja rätt drink utifrån din smak.

Häktet är en restaurang i Stockholm med DJ

Vill du äta på en restaurang som har DJ är Häktet rätt val för dig. En DJ på restaurangen skapar en mycket livlig och unik atmosfär, och det kan vara en rolig och annorlunda upplevelse att besöka Häktet och äta mat till musik som valts med omsorg.

Boka en livlig helkväll hos Häktet i Stockholm

Häktet är en utmärkt restaurang för en helkväll med god mat, dryck och underhållning. Hos Häktet blir du även erbjuden en varierad meny med sydeuropeiska och svenska maträtter, så du kan vara säker på att du hittar något som tilltalar alla smaker. Dryckesutbudet hos Häktet är också imponerande och personalen strävar alltid efter att skapa en livlig kväll för alla gäster.

Upplev en festlig kväll på Häktet

Vill du gå på en festlig restaurang med puls är Häktet ett bra alternativ. Se till att boka ett bord på Häktet och ta med dig dina vänner till Hornsgatan 82 i Stockholm för en underhållande utekväll i en livlig och energisk atmosfär.

Häng i baren på Häktet i Stockholm

Stämningen i baren på Häktet är avslappnad och gästvänlig vilket gör det till en perfekt plats att umgås med vänner och njuta av en god drink. Överlag är Häktet på Hornsgatan 82 en bra val för alla som söker en livlig barupplevelse.

{quick_links}
{redirects}