Hillenberg

Hillenberg

Restaurang Hillenberg, Stockholm

Humlegårdsgatan 14

Stockholm

Lunch, brunch, cocktails och långa middagar signerade Niklas Ekstedt.

Uteservering
Samtalsvänligt
Separée
Nordiskt
Franskt
Dejt
AW
Trendigt
Lyxigt
Business

Hillenberg by Niklas Ekstedt är platsen för lunch, brunch och långa middagar. Sydeuropeisk mat flirtar med Skandinavien och råvarorna får stå i centrum utan att det krånglas till. Här finns gott om plats i rymliga lokaler som utstrålar värme och läget vid Stureplan är svårslaget.

Hillenberg har en meny med nordiska och franska smaker

Erbjudande


  • Toast Skagen, viltköttbullar, tryffelpasta.
  • Bubbel, klassiska cocktails med en twist, välkurerad vinlista.

Bilder från Hillenberg på Humlegårdsgatan 14 i Stockholm

Bilder


Hillenberg
Hillenberg
Hillenberg

Öppettider för Hillenberg i Stockholm

Öppettider

Mån-Tor
11:30 - 00:00
Fredag
11:30 - 01:00
Lördag
17:00 - 01:00
Söndag
Stängt

Kontaktuppgifter till Hillenberg i Stockholm

Kontakt


Humlegårdsgatan 14, Stockholm

www.hillenberg.se

0851942153

info@hillenberg.se

Adressen till Hillenberg i Stockholm är Humlegårdsgatan 14

Karta


Hillenberg erbjuder uteservering i Stockholm

Hillenberg har en härlig utesevering i Stockholm där du som gillar att äta och dricka gott utomhus kan njuta. När det är fint väder i Stockholm rekommenderar vi dig att besöka uteserveringen hos Hillenberg på Humlegårdsgatan 14 för dryck och en bit mat från det nordiska och franska köket.

Hillenberg i är en samtalsvänlig restaurang i Stockholm som du inte får missa

Ljudnivån på Hillenberg är perfekt för dig som vill ha en angenäm konversation med ditt sällskap. Luta dig tillbaka, koppla av och njuta av din mat medan du samtalar med dina vänner på Hillenberg.

Hillenberg erbjuder chambre separée i Stockholm

Hillenberg är ett utmärkt val om du söker en restaurang i Stockholm med en privat och avskild atmosfär. Hillenberg erbjuder chambre séparée, det vill säga avskilda rum, där du och dina gäster kan njuta av en mer privat och exklusiv upplevelse. Rummen hos Hillenberg är noga utformade för att skapa en avslappnad miljö, och Hillenberg erbjuder en trendig och lyxig atmosfär för goda middagar med vänner, familj eller affärskollegor. Mat och dryck är inspirerad av nordiska och franska smaker, så du kan vara säker på att både smak- och mättnadslängtan kommer att stillas.

Boka bord på Hillenberg för en dejt på en trendig och lyxig restaurang i Stockholm

Atmosfären på Hillenberg är avslappnad och lugn, vilket gör det perfekt för en romantisk middag eller en avslappnad kväll med vänner. Om du vill bjuda någon du tycker om på en dejt är Hillenberg ett perfekt val av restaurang.

Afterwork hos Hillenberg

Hillenberg i Stockholm är ett utmärkt val för en afterwork. Vill du ha en trendig och lyxig atmosfär att umgås med dina kollegor efter en lång dag på jobbet kan vi verkligen rekommendera en afterwork hos Hillenberg.

De senaste nordiska och franska trenderna på Hillenberg

Hillenberg är en trendig restaurang som är bjuder på de senaste inom mat och dryck från det nordiska och franska köket. Maten på Hillenberg är nyskapande och innovativ, och personalen är välutbildade och kunniga om maten och dryckerna som serveras. De flesta trendiga restaurangerna i Stockholm har en modern och stilren inredning, med fokus på detaljer och estetik något som även passar för Hillenberg på .

Upplev en lyxig kväll på Hillenberg i Stockholm

Hillenberg är en lyxig och glamourös restaurang i Stockholm dit du ska gå om du strävar efter en elegant och lyxig atmosfär. Menyn på Hillenberg håller mycket hög klass och innehåller exklusiva rätter med fina råvaror.

Boka affärslunch på Hillenberg

Hillenberg på Humlegårdsgatan 14 i Stockholm är en oas för den som söker en restaurang för en harmonisk affärslunch. Hillenberg är en plats där du kan njuta av en läcker måltid i en trivsam miljö medan du samtalar med dina affärspartners.

{quick_links}
{redirects}