Järnet

Järnet

Restaurang Järnet, Stockholm

Österlånggatan 34

Stockholm

Kvarterskrog med bra vinlista som serverar middag tisdag till lördag.

Uteservering
Cocktailbar
Hundvänligt
Samtalsvänligt
Livligt
Barnstol
Vinbar
Avsmakningsmeny
Internationellt
Dejt
AW
Avslappnat
Barhäng

Järnet är en kvarterskrog i Gamla stan där råvarorna står i fokus, liksom den goda kombinationen av mat och dryck. Här serveras små- och mellanrätter med härliga smakkombinationer. I baren är det AW med fina priser på dryck tisdag-fredag klockan 16-19.

Järnet har en meny med internationella smaker

Erbjudande


  • Mindre rätter som delas i sällskapet.
  • Vin, cocktails.

Bilder från Järnet på Österlånggatan 34 i Stockholm

Bilder


Järnet
Järnet

Öppettider för Järnet i Stockholm

Öppettider

sha-Mån
Stängt
Tis-Tor
16:00 - 22:00
Fre-Lör
16:00 - 23:00
Söndag
Stängt

Kontaktuppgifter till Järnet i Stockholm

Kontakt


Österlånggatan 34, Stockholm

https://jarnetbar.se/

08226666

info@jarnetbar.se

Adressen till Järnet i Stockholm är Österlånggatan 34

Karta


Järnet erbjuder uteservering i Stockholm

Järnet har en härlig utesevering i Stockholm där du som gillar att äta och dricka gott utomhus kan njuta. När det är fint väder i Stockholm rekommenderar vi dig att besöka uteserveringen hos Järnet på Österlånggatan 34 för dryck och en bit mat från det internationella köket.

Drick gott på Järnet i Stockholm

Vill du har bra cocktails är Järnet den perfekta restaurangen för dig. Drinkarna är smakfulla och personalen på Järnet är hjälpsamma när det gäller att välja rätt drink utifrån din smak.

Järnet är hundvänliga

För dig som har en fyrbent vän är Järnet ett givet val eftersom de är hundvänliga. Så ta med dig din hund till Järnet på Österlånggatan 34 om du vill gå på restaurang utan att behöva lämna din bästa vän hemma.

Järnet i är en samtalsvänlig restaurang i Stockholm som du inte får missa

Ljudnivån på Järnet är perfekt för dig som vill ha en angenäm konversation med ditt sällskap. Luta dig tillbaka, koppla av och njuta av din mat medan du samtalar med dina vänner på Järnet.

Järnet erbjuder avsmakningsmeny i Stockholm

Vanligtvis består avsmakningsmeny på Järnet av en serie små rätter som är utformade för att ge dig en möjlighet att prova ett brett utbud av internationella maträtter på en gång. Avsmakningsmeny på Järnet visar upp det kulinariska kunnande och kreativitet som Järnet besitter.

Boka bord på Järnet för en dejt på en livlig och avslappnad restaurang i Stockholm

Atmosfären på Järnet är avslappnad och lugn, vilket gör det perfekt för en romantisk middag eller en avslappnad kväll med vänner. Om du vill bjuda någon du tycker om på en dejt är Järnet ett perfekt val av restaurang.

Afterwork hos Järnet

Järnet i Stockholm är ett utmärkt val för en afterwork. Vill du ha en livlig och avslappnad atmosfär att umgås med dina kollegor efter en lång dag på jobbet kan vi verkligen rekommendera en afterwork hos Järnet.

Häng i baren på Järnet i Stockholm

Stämningen i baren på Järnet är avslappnad och gästvänlig vilket gör det till en perfekt plats att umgås med vänner och njuta av en god drink. Överlag är Järnet på Österlånggatan 34 en bra val för alla som söker en livlig och avslappnad barupplevelse.

{quick_links}
{redirects}