Mister French Stockholm

Mister French Stockholm

Restaurang Mister French Stockholm, Stockholm

Tullhus 2

Stockholm

När du vill starta en helkväll med skaldjur, cocktails och stämning i topp.

Uteservering
Cocktailbar
Hundvänligt
DJ
Amerikanskt
Franskt
Helkväll
AW
Stimmigt
Drinkar

Modernt brasserie modell större inhyst i bästa promenadstråks- och utsiktsläge på Skeppsbron. Genomdesignat in i minsta detalj med ambitionen att skicka gästerna på en mental resa till Paris några årtionden tillbaka i tiden. Hit går du för att uppleva en kombination av god mat, fest och härlig partystämning.

Mister French Stockholm har en meny med amerikanska och franska smaker

Erbjudande


  • Amerikanskt-franskt i modern tappning.
  • Bombastiska cocktails, stort utbud av olika viner på flaska.

Bilder från Mister French Stockholm på Tullhus 2 i Stockholm

Bilder


Mister French Stockholm
Mister French Stockholm
Mister French Stockholm

Öppettider för Mister French Stockholm i Stockholm

Öppettider

Tyvärr har vi inte fått in några öppettider för Mister French Stockholm ännu, men förhoppningsvis kommer vi att lägga till öppettider för Mister French Stockholm inom kort.

Kontaktuppgifter till Mister French Stockholm i Stockholm

Kontakt


Tullhus 2, Stockholm

https://mrfrench.se/

08202095

bokning@mrfrench.se

Adressen till Mister French Stockholm i Stockholm är Tullhus 2

Karta


Mister French Stockholm erbjuder uteservering i Stockholm

Mister French Stockholm har en härlig utesevering i Stockholm där du som gillar att äta och dricka gott utomhus kan njuta. När det är fint väder i Stockholm rekommenderar vi dig att besöka uteserveringen hos Mister French Stockholm på Tullhus 2 för dryck och en bit mat från det amerikanska och franska köket.

Drick gott på Mister French Stockholm i Stockholm

Vill du har bra cocktails är Mister French Stockholm den perfekta restaurangen för dig. Drinkarna är smakfulla och personalen på Mister French Stockholm är hjälpsamma när det gäller att välja rätt drink utifrån din smak.

Mister French Stockholm är hundvänliga

För dig som har en fyrbent vän är Mister French Stockholm ett givet val eftersom de är hundvänliga. Så ta med dig din hund till Mister French Stockholm på Tullhus 2 om du vill gå på restaurang utan att behöva lämna din bästa vän hemma.

Mister French Stockholm är en restaurang i Stockholm med DJ

Vill du äta på en restaurang som har DJ är Mister French Stockholm rätt val för dig. En DJ på restaurangen skapar en mycket livlig och unik atmosfär, och det kan vara en rolig och annorlunda upplevelse att besöka Mister French Stockholm och äta mat till musik som valts med omsorg.

Boka en mysig helkväll hos Mister French Stockholm i Stockholm

Mister French Stockholm är en utmärkt restaurang för en helkväll med god mat, dryck och underhållning. Hos Mister French Stockholm blir du även erbjuden en varierad meny med amerikanska och franska maträtter, så du kan vara säker på att du hittar något som tilltalar alla smaker. Dryckesutbudet hos Mister French Stockholm är också imponerande och personalen strävar alltid efter att skapa en mysig kväll för alla gäster.

Afterwork hos Mister French Stockholm

Mister French Stockholm i Stockholm är ett utmärkt val för en afterwork. Vill du ha en mysig atmosfär att umgås med dina kollegor efter en lång dag på jobbet kan vi verkligen rekommendera en afterwork hos Mister French Stockholm.

Svalkande drycker på Mister French Stockholm

Vill du har bra drinkar och cocktails är en Mister French Stockholm ett utmärkt val. Drinkarna är oftast av hög kvalitet och smakfulla, och personalen är vänliga och hjälpsamma när det gäller att välja rätt cocktail för en viss smak eller tillfälle.

{quick_links}
{redirects}