Österlånggatan 17

Österlånggatan 17

Restaurang Österlånggatan 17, Stockholm

Österlånggatan 17

Stockholm

Kvarterskrog med öppet från tidig morgon till sen kväll.

Uteservering
Cocktailbar
Hundvänligt
Livligt
Livemusik
Separée
Sydeuropeiskt
Dejt
Familjärt
Stimmigt
Drinkar

På Österlånggatan 17 kommer matinfluenserna från hela världen, men med mycket inspiration och hänsyn till råvaror på hemmaplan. Här vill vi vara hyggliga mot alla medborgare och servera prima atmosfär, mat och dryck. Välkomna till oss bröder och systrar! Här ska det vara lätt att berusa sig med livets goda.

Österlånggatan 17 har en meny med sydeuropeiska smaker

Erbjudande


  • Bred meny med många olika kött- och fiskrätter.
  • Vin, öl och cocktails.

Bilder från Österlånggatan 17 på Österlånggatan 17 i Stockholm

Bilder


Österlånggatan 17
Österlånggatan 17
Österlånggatan 17

Öppettider för Österlånggatan 17 i Stockholm

Öppettider

Mån-Tis
11:30 - 22:00
Ons-Tor
11:30 - 23:00
Fredag
11:30 - 00:00
Lördag
12:00 - 00:00
Söndag
12:00 - 22:00

Kontaktuppgifter till Österlånggatan 17 i Stockholm

Kontakt


Österlånggatan 17, Stockholm

https://osterlanggatan17.se/

osterlanggatan@bockholmengruppen.com

Adressen till Österlånggatan 17 i Stockholm är Österlånggatan 17

Karta


Österlånggatan 17 erbjuder uteservering i Stockholm

Österlånggatan 17 har en härlig utesevering i Stockholm där du som gillar att äta och dricka gott utomhus kan njuta. När det är fint väder i Stockholm rekommenderar vi dig att besöka uteserveringen hos Österlånggatan 17 på Österlånggatan 17 för dryck och en bit mat från det sydeuropeiska köket.

Drick gott på Österlånggatan 17 i Stockholm

Vill du har bra cocktails är Österlånggatan 17 den perfekta restaurangen för dig. Drinkarna är smakfulla och personalen på Österlånggatan 17 är hjälpsamma när det gäller att välja rätt drink utifrån din smak.

Österlånggatan 17 är hundvänliga

För dig som har en fyrbent vän är Österlånggatan 17 ett givet val eftersom de är hundvänliga. Så ta med dig din hund till Österlånggatan 17 på Österlånggatan 17 om du vill gå på restaurang utan att behöva lämna din bästa vän hemma.

Österlånggatan 17 erbjuder chambre separée i Stockholm

Österlånggatan 17 är ett utmärkt val om du söker en restaurang i Stockholm med en privat och avskild atmosfär. Österlånggatan 17 erbjuder chambre séparée, det vill säga avskilda rum, där du och dina gäster kan njuta av en mer privat och exklusiv upplevelse. Rummen hos Österlånggatan 17 är noga utformade för att skapa en avslappnad miljö, och Österlånggatan 17 erbjuder en livlig och familjär atmosfär för goda middagar med vänner, familj eller affärskollegor. Mat och dryck är inspirerad av sydeuropeiska smaker, så du kan vara säker på att både smak- och mättnadslängtan kommer att stillas.

Boka bord på Österlånggatan 17 för en dejt på en livlig och familjär restaurang i Stockholm

Atmosfären på Österlånggatan 17 är avslappnad och lugn, vilket gör det perfekt för en romantisk middag eller en avslappnad kväll med vänner. Om du vill bjuda någon du tycker om på en dejt är Österlånggatan 17 ett perfekt val av restaurang.

Svalkande drycker på Österlånggatan 17

Vill du har bra drinkar och cocktails är en Österlånggatan 17 ett utmärkt val. Drinkarna är oftast av hög kvalitet och smakfulla, och personalen är vänliga och hjälpsamma när det gäller att välja rätt cocktail för en viss smak eller tillfälle.

{quick_links}
{redirects}