Portal

Portal

Restaurang Portal, Stockholm

Sankt Eriksplan 1

Stockholm

Kvarterskrog för en helkväll, eller för att börja, pausa eller avsluta.

Uteservering
Nordiskt
Svenskt
Dejt
Avslappnat
Lyxigt
Barhäng
Business

På Portal Restaurant lagas okomplicerad mat, med tydliga smaker och bra råvaror – med den gemensamma nämnaren att maten med enkelhet ska kombineras och lyftas av god dryck. Vi vill erbjuda och visa på en gastronomisk helhet. Portal Bar är restaurangens busiga småsyskon. Här kan du ha en helkväll, börja, pausa eller avsluta. Det serveras smårätter från ett öppet kök och dryck spills över en djup bardisk.

Portal har en meny med nordiska och svenska smaker

Erbjudande


  • Olika kött och fiskrätter á la Portal.
  • Här finns nordisk hantverksöl, drinkar och en levande vinlista.

Bilder från Portal på Sankt Eriksplan 1 i Stockholm

Bilder


Portal
Portal
Portal

Öppettider för Portal i Stockholm

Öppettider

Mån-Fre
11:15 -
Lördag
17:00 -
Söndag
Stängt

Kontaktuppgifter till Portal i Stockholm

Kontakt


Sankt Eriksplan 1, Stockholm

https://portalrestaurant.se/

08301101

info@portalrestaurant.se

Adressen till Portal i Stockholm är Sankt Eriksplan 1

Karta


Portal erbjuder uteservering i Stockholm

Portal har en härlig utesevering i Stockholm där du som gillar att äta och dricka gott utomhus kan njuta. När det är fint väder i Stockholm rekommenderar vi dig att besöka uteserveringen hos Portal på Sankt Eriksplan 1 för dryck och en bit mat från det nordiska och svenska köket.

Boka bord på Portal för en dejt på en avslappnad och lyxig restaurang i Stockholm

Atmosfären på Portal är avslappnad och lugn, vilket gör det perfekt för en romantisk middag eller en avslappnad kväll med vänner. Om du vill bjuda någon du tycker om på en dejt är Portal ett perfekt val av restaurang.

Upplev en lyxig kväll på Portal i Stockholm

Portal är en lyxig och glamourös restaurang i Stockholm dit du ska gå om du strävar efter en elegant och lyxig atmosfär. Menyn på Portal håller mycket hög klass och innehåller exklusiva rätter med fina råvaror.

Häng i baren på Portal i Stockholm

Stämningen i baren på Portal är avslappnad och gästvänlig vilket gör det till en perfekt plats att umgås med vänner och njuta av en god drink. Överlag är Portal på Sankt Eriksplan 1 en bra val för alla som söker en avslappnad och lyxig barupplevelse.

Boka affärslunch på Portal

Portal på Sankt Eriksplan 1 i Stockholm är en oas för den som söker en restaurang för en harmonisk affärslunch. Portal är en plats där du kan njuta av en läcker måltid i en trivsam miljö medan du samtalar med dina affärspartners.

{quick_links}
{redirects}