Strandvägen 1

Strandvägen 1

Restaurang Strandvägen 1, Stockholm

Strandvägen 1

Stockholm

Exklusivt vardagsrum på Strandvägen för lunch, middag, brunch eller ett glas.

Uteservering
Livligt
DJ
Internationellt
Dejt
AW
Stimmigt
Drinkar

Gäster kan förkovra sig bland amerikanska, franska och svenska smaker på restaurang Strandvägen 1’s omfattande meny. Rätterna anpassas efter säsong och tillgång på råvaror, men det erbjuds även stående inslag som till exempel Eggs Benedict som har blivit något av en institution på Strandvägen. På menyn finns även förrätter som löjrom från Kalix och klassiska varmrätter. Krogen har öppet för både lunch och middag, och på helgerna står brunchen i fokus.

Strandvägen 1 har en meny med internationella smaker

Erbjudande


  • Mycket fisk men även inslag av kött och veganska alternativ på menyn.
  • Vin, cocktails.

Bilder från Strandvägen 1 på Strandvägen 1 i Stockholm

Bilder


Strandvägen 1
Strandvägen 1
Strandvägen 1

Öppettider för Strandvägen 1 i Stockholm

Öppettider

Måndag
11:30 - 23:00
Tis-Lör
11:30 - 01:00
Söndag
11:30 - 23:00

Kontaktuppgifter till Strandvägen 1 i Stockholm

Kontakt


Strandvägen 1, Stockholm

http://www.strandvagen1.se/

086638000

info@strandvagen1.se

Adressen till Strandvägen 1 i Stockholm är Strandvägen 1

Karta


Strandvägen 1 erbjuder uteservering i Stockholm

Strandvägen 1 har en härlig utesevering i Stockholm där du som gillar att äta och dricka gott utomhus kan njuta. När det är fint väder i Stockholm rekommenderar vi dig att besöka uteserveringen hos Strandvägen 1 på Strandvägen 1 för dryck och en bit mat från det internationella köket.

Strandvägen 1 är en restaurang i Stockholm med DJ

Vill du äta på en restaurang som har DJ är Strandvägen 1 rätt val för dig. En DJ på restaurangen skapar en mycket livlig och unik atmosfär, och det kan vara en rolig och annorlunda upplevelse att besöka Strandvägen 1 och äta mat till musik som valts med omsorg.

Boka bord på Strandvägen 1 för en dejt på en livlig restaurang i Stockholm

Atmosfären på Strandvägen 1 är avslappnad och lugn, vilket gör det perfekt för en romantisk middag eller en avslappnad kväll med vänner. Om du vill bjuda någon du tycker om på en dejt är Strandvägen 1 ett perfekt val av restaurang.

Afterwork hos Strandvägen 1

Strandvägen 1 i Stockholm är ett utmärkt val för en afterwork. Vill du ha en livlig atmosfär att umgås med dina kollegor efter en lång dag på jobbet kan vi verkligen rekommendera en afterwork hos Strandvägen 1.

Svalkande drycker på Strandvägen 1

Vill du har bra drinkar och cocktails är en Strandvägen 1 ett utmärkt val. Drinkarna är oftast av hög kvalitet och smakfulla, och personalen är vänliga och hjälpsamma när det gäller att välja rätt cocktail för en viss smak eller tillfälle.

{quick_links}
{redirects}