Sturehof

Sturehof

Restaurang Sturehof, Stockholm

Stureplan 2

Stockholm

Festligt och gott på Stureplan ända till småtimmarna, 365 dagar om året.

Uteservering
Cocktailbar
Hundvänligt
Livligt
DJ
Livemusik
Franskt
Svenskt
Helkväll
Stimmigt
Lyxigt
Business

Sturehof är en restaurang utöver det vanliga. Med sin stolta historia och sitt läge mitt på Stureplan i Stockholm är Sturehof en pulserande mötesplats – från tidig förmiddag till sent in på natten, sju dagar i veckan, 365 dagar om året. Sturehof är en både traditionstung, modern och samtida krogklassiker på en och samma gång. Sturehof är också en scen för konstutställningar, konserter och artistframträdanden.

Sturehof har en meny med franska och svenska smaker

Erbjudande


  • Stort utbud av fisk och skaldjur. Även många vegetariska alternativ.
  • Vin, öl, cocktails.

Bilder från Sturehof på Stureplan 2 i Stockholm

Bilder


Sturehof
Sturehof
Sturehof

Öppettider för Sturehof i Stockholm

Öppettider

Mån-Lör
11:00 - 02:00
Söndag
12:00 - 02:00

Kontaktuppgifter till Sturehof i Stockholm

Kontakt


Stureplan 2, Stockholm

https://sturehof.com/

084405730

info@sturehof.com

Adressen till Sturehof i Stockholm är Stureplan 2

Karta


Sturehof erbjuder uteservering i Stockholm

Sturehof har en härlig utesevering i Stockholm där du som gillar att äta och dricka gott utomhus kan njuta. När det är fint väder i Stockholm rekommenderar vi dig att besöka uteserveringen hos Sturehof på Stureplan 2 för dryck och en bit mat från det franska och svenska köket.

Drick gott på Sturehof i Stockholm

Vill du har bra cocktails är Sturehof den perfekta restaurangen för dig. Drinkarna är smakfulla och personalen på Sturehof är hjälpsamma när det gäller att välja rätt drink utifrån din smak.

Sturehof är hundvänliga

För dig som har en fyrbent vän är Sturehof ett givet val eftersom de är hundvänliga. Så ta med dig din hund till Sturehof på Stureplan 2 om du vill gå på restaurang utan att behöva lämna din bästa vän hemma.

Sturehof är en restaurang i Stockholm med DJ

Vill du äta på en restaurang som har DJ är Sturehof rätt val för dig. En DJ på restaurangen skapar en mycket livlig och unik atmosfär, och det kan vara en rolig och annorlunda upplevelse att besöka Sturehof och äta mat till musik som valts med omsorg.

Boka en livlig och lyxig helkväll hos Sturehof i Stockholm

Sturehof är en utmärkt restaurang för en helkväll med god mat, dryck och underhållning. Hos Sturehof blir du även erbjuden en varierad meny med franska och svenska maträtter, så du kan vara säker på att du hittar något som tilltalar alla smaker. Dryckesutbudet hos Sturehof är också imponerande och personalen strävar alltid efter att skapa en livlig och lyxig kväll för alla gäster.

Upplev en lyxig kväll på Sturehof i Stockholm

Sturehof är en lyxig och glamourös restaurang i Stockholm dit du ska gå om du strävar efter en elegant och lyxig atmosfär. Menyn på Sturehof håller mycket hög klass och innehåller exklusiva rätter med fina råvaror.

Boka affärslunch på Sturehof

Sturehof på Stureplan 2 i Stockholm är en oas för den som söker en restaurang för en harmonisk affärslunch. Sturehof är en plats där du kan njuta av en läcker måltid i en trivsam miljö medan du samtalar med dina affärspartners.

{quick_links}
{redirects}